Evenementen & Webinars

Het team van Younify geniet ervan om contact te leggen met mensen. Of je nu werkzaam bent in de branche of niet, we willen je graag ontmoeten! Evenementen en webinars zijn geweldige mogelijkheden om dit te doen, dus hier vind je de evenementen en webinars die we van plan zijn te organiseren, die we al hebben georganiseerd maar ook evenementen die we zullen bijwonen, zodat je weet waar we elkaar kunnen ontmoeten!

Upcoming Evenementen van Younify

Evenementen die ons Younify-team bezoekt!

We zouden graag met je in contact komen en je in persoon ontmoeten. Hier zijn de evenementen die ons team binnenkort zal bezoeken. Tot snel!

Thursday, October 31

Meet Magento Netherlands

Ons team zal zeker aanwezig zijn op MMNL24! We kijken er erg naar uit om contact te maken met onze partners en brancheleiders. Tot dan!

Eerdere Events van Younify

September 21, 2023

Hyvä Meetup 2023

We hebben met succes gesproken over de gamechanger van Magento – Hyvä! Het was een dag vol met kennisdelende sessies met geweldige sprekers en deelnemers. Bekijk de aftermovie om een glimp op te vangen van de fantastische sfeer van onze Hyvä Meetup 2023!

Juni 23, 2017

Meet Magento Servië 2017

We hebben een succesvolle Meet Magento 2017 in Servië georganiseerd, waarbij we e-commerce experts en Magento-enthousiastelingen samen brachten voor inzichtelijke discussies, networking en kennisdeling over de nieuwste trends en innovaties in het Magento-ecosysteem.

Juni 10, 2016

Meet Magento Servië 2016

In 2016 organiseerden wij Meet Magento Servië, een evenement dat de Magento-gemeenschap samenbracht en samenwerking en leren faciliteerde door middel van interessante sessies, deskundige presentaties en netwerkmogelijkheden, allemaal gericht op Magento-ontwikkeling en e-commerce strategieën.